gren Napisano 9 Lipca 2022 Napisano 9 Lipca 2022 Snajperka z mosinem i medalem sławy. Nie wiem kto robi oryginał ale ja preferuję chińską produkcję pod warunkiem że jest tania .w tym przypadku niewiele nadlewek jedyne miejsce wymagające więcej troski to połączenie pałatki z korpusem. W prawej dłoni jest rączka zamka i nie należy jej usuwać- o czym przekonałem się później. Jedyny błąd autora jaki zauważyłem - prawa ręka nie wychodzi przez utwór w pałace ale spodniego . Ogólnie całość dobra a nawet lepiej. 1 Cytuj
gren Napisano 9 Lipca 2022 Autor Napisano 9 Lipca 2022 Cd.albo mam do bani internet albo co,ale jakoś nie może mi załadować większego kompletu zdiejęć Cytuj
marcin70 Napisano 11 Lipca 2022 Napisano 11 Lipca 2022 Fajnie pomalowana . Trochę więcej emocji można było z twarzy wyciągnąć ( upacianie jej to nie ekspresja i dynamika ). Dziwny uklad prawej reki ( snajperka- nie ma broni gotowej do strzału ,ale trzyma karabin w sposób absolutnie nie naturalny ) . Dobra praca ale popracuj nad szczegółami. Pozdrawiam. Cytuj
gren Napisano 12 Lipca 2022 Autor Napisano 12 Lipca 2022 13 godzin temu, marcin70 napisał: ....Dziwny uklad prawej reki ( snajperka- nie ma broni gotowej do strzału ,ale trzyma karabin w sposób absolutnie nie naturalny ) . .... Na kształt figurki raczej nie mam wpływu tak została wyprodukowana .jest w trakcie przeładowywania (zamek w tylnym położeniu) nie jest to najwgodniejsze ,ale nie trzeba trzymać karabinu jedną ręką. Malowanie postaram się poprawić następnym razem. Cytuj
push-up78 Napisano 14 Lipca 2022 Napisano 14 Lipca 2022 Też mam ją w kolejce do zmalowania może kiedyś będzie ogarnięta.Fajna jest ta podstawka z gruzem w tej figurce.Nie trzeba kombinować a tylko zmalować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi