gren Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Snajperka z mosinem i medalem sławy. Nie wiem kto robi oryginał ale ja preferuję chińską produkcję pod warunkiem że jest tania .w tym przypadku niewiele nadlewek jedyne miejsce wymagające więcej troski to połączenie pałatki z korpusem. W prawej dłoni jest rączka zamka i nie należy jej usuwać- o czym przekonałem się później. Jedyny błąd autora jaki zauważyłem - prawa ręka nie wychodzi przez utwór w pałace ale spodniego . Ogólnie całość dobra a nawet lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 Cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 Cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 Cd.albo mam do bani internet albo co,ale jakoś nie może mi załadować większego kompletu zdiejęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Z taką lufą to ona sobie mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 11 Lipca 2022 Share Napisano 11 Lipca 2022 Fajnie pomalowana . Trochę więcej emocji można było z twarzy wyciągnąć ( upacianie jej to nie ekspresja i dynamika ). Dziwny uklad prawej reki ( snajperka- nie ma broni gotowej do strzału ,ale trzyma karabin w sposób absolutnie nie naturalny ) . Dobra praca ale popracuj nad szczegółami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 12 Lipca 2022 Autor Share Napisano 12 Lipca 2022 13 godzin temu, marcin70 napisał: ....Dziwny uklad prawej reki ( snajperka- nie ma broni gotowej do strzału ,ale trzyma karabin w sposób absolutnie nie naturalny ) . .... Na kształt figurki raczej nie mam wpływu tak została wyprodukowana .jest w trakcie przeładowywania (zamek w tylnym położeniu) nie jest to najwgodniejsze ,ale nie trzeba trzymać karabinu jedną ręką. Malowanie postaram się poprawić następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 Też mam ją w kolejce do zmalowania może kiedyś będzie ogarnięta.Fajna jest ta podstawka z gruzem w tej figurce.Nie trzeba kombinować a tylko zmalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi