Thalgonis Napisano 9 Lipca 2022 Napisano 9 Lipca 2022 (edytowane) Hejka, kettena chyba każdy kojarzy, więc nie ma co strzępić ozora o nim Stare Kino Edytowane 9 Lipca 2022 przez Thalgonis 5 Cytuj
_OldMan_ Napisano 9 Lipca 2022 Napisano 9 Lipca 2022 Przydałoby się więcej staranności. Kółko lewituje, reflektor patrzy w niebo. Ale ogólnie nieźle. 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 9 Lipca 2022 Autor Napisano 9 Lipca 2022 (edytowane) Poprawiłem to lewitujące kółko... Edytowane 15 Lipca 2022 przez Thalgonis Cytuj
Seb Napisano 9 Lipca 2022 Napisano 9 Lipca 2022 8 minut temu, Thalgonis napisał: Poprawiłem to lewitujące kółko... Kreatywnie, ale jeszcze gąski latają. Cytuj
Thalgonis Napisano 9 Lipca 2022 Autor Napisano 9 Lipca 2022 A tu już zipa dumna - gąski musiałyby się ułożyć na podłożu, podłożenie czegokolwiek nic nie da Cytuj
Evildead Napisano 9 Lipca 2022 Napisano 9 Lipca 2022 Fajna praca, widać progres w Twoich pracach, łapiesz się za scenerię, figurki, dodaje to wszystko charakteru,może to będzie wyznacznik Twojego stylu , napisek także przedni jest , trochę może brakuje cieniowania podłoża, przyciemnić co nie co, trochę jest sposobów na to, generalnie fajnie 1 Cytuj
Wujciobryan Napisano 23 Lipca 2022 Napisano 23 Lipca 2022 No ładnie wyszła ta mała pchełka Też myślałem aby zrobić nie Sdkfz 2 a zündapa w ramach tej pracy zbiorowej na małej dioramce i go tu pokazać ale puki co to jestem za cienki aby równać się z poziomem modeli kolegów modelarzy pokazujących tu swoje prace Ale wszystko jeszcze przedemną i napewno kiedyś pokaże tu swój model. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi