Thalgonis Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) Hejka, kettena chyba każdy kojarzy, więc nie ma co strzępić ozora o nim Stare Kino Edited July 9, 2022 by Thalgonis 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_OldMan_ Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Przydałoby się więcej staranności. Kółko lewituje, reflektor patrzy w niebo. Ale ogólnie nieźle. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted July 9, 2022 Author Share Posted July 9, 2022 (edited) Poprawiłem to lewitujące kółko... Edited July 15, 2022 by Thalgonis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 8 minut temu, Thalgonis napisał: Poprawiłem to lewitujące kółko... Kreatywnie, ale jeszcze gąski latają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted July 9, 2022 Author Share Posted July 9, 2022 A tu już zipa dumna - gąski musiałyby się ułożyć na podłożu, podłożenie czegokolwiek nic nie da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Fajna praca, widać progres w Twoich pracach, łapiesz się za scenerię, figurki, dodaje to wszystko charakteru,może to będzie wyznacznik Twojego stylu , napisek także przedni jest , trochę może brakuje cieniowania podłoża, przyciemnić co nie co, trochę jest sposobów na to, generalnie fajnie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujciobryan Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 No ładnie wyszła ta mała pchełka Też myślałem aby zrobić nie Sdkfz 2 a zündapa w ramach tej pracy zbiorowej na małej dioramce i go tu pokazać ale puki co to jestem za cienki aby równać się z poziomem modeli kolegów modelarzy pokazujących tu swoje prace Ale wszystko jeszcze przedemną i napewno kiedyś pokaże tu swój model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts