Thalgonis Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 (edytowane) Hejka, kettena chyba każdy kojarzy, więc nie ma co strzępić ozora o nim Stare Kino Edytowane 9 Lipca 2022 przez Thalgonis 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Przydałoby się więcej staranności. Kółko lewituje, reflektor patrzy w niebo. Ale ogólnie nieźle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 (edytowane) Poprawiłem to lewitujące kółko... Edytowane 15 Lipca 2022 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 8 minut temu, Thalgonis napisał: Poprawiłem to lewitujące kółko... Kreatywnie, ale jeszcze gąski latają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 A tu już zipa dumna - gąski musiałyby się ułożyć na podłożu, podłożenie czegokolwiek nic nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Fajna praca, widać progres w Twoich pracach, łapiesz się za scenerię, figurki, dodaje to wszystko charakteru,może to będzie wyznacznik Twojego stylu , napisek także przedni jest , trochę może brakuje cieniowania podłoża, przyciemnić co nie co, trochę jest sposobów na to, generalnie fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 23 Lipca 2022 Share Napisano 23 Lipca 2022 No ładnie wyszła ta mała pchełka Też myślałem aby zrobić nie Sdkfz 2 a zündapa w ramach tej pracy zbiorowej na małej dioramce i go tu pokazać ale puki co to jestem za cienki aby równać się z poziomem modeli kolegów modelarzy pokazujących tu swoje prace Ale wszystko jeszcze przedemną i napewno kiedyś pokaże tu swój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi