kowal76 Napisano 10 Lipca 2022 Share Napisano 10 Lipca 2022 Mam pytanie, czy posiada może ktoś zdjęcia Jaka 9D w polskim malowaniu ?. Podobno używaliśmy kilku sztuk ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Lipca 2022 Share Napisano 10 Lipca 2022 W PW nr 20 są dwa zdjęcia ( fragmentów ) Jaka 9D ( jedno z 1PLM, drugie z Sadkowa - z gwiazdami ). Są jeszcze dwa zdjęcia wraku tego z 1 PLM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Lipca 2022 Share Napisano 10 Lipca 2022 Jeszcze jedno zdjęcie w PFC nr 2 . Samolot z Sadkowa, inne niż w PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Lipca 2022 Autor Share Napisano 10 Lipca 2022 8 minut temu, kopernik napisał: W PW nr 20 są dwa zdjęcia ( fragmentów ) Jaka 9D ( jedno z 1PLM, drugie z Sadkowa - z gwiazdami ). Są jeszcze dwa zdjęcia wraku tego z 1 PLM. Szkoda że jest tak mało zdjęć :(. Dzięki bedę musiał chyba zakupić książkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Lipca 2022 Share Napisano 10 Lipca 2022 (edytowane) Książkę kup, ale żeby zakup nie był całkiem w ciemno... To z PFC Edytowane 10 Lipca 2022 przez kopernik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 11 Lipca 2022 Autor Share Napisano 11 Lipca 2022 Dzieki za zdjęcie, chociaż za wiele na nim nie widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 11 Lipca 2022 Share Napisano 11 Lipca 2022 5 godzin temu, kowal76 napisał: Dzieki za zdjęcie, chociaż za wiele na nim nie widać . Ze zdjęć mi znanych, na tym widać chyba najwięcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 12 Lipca 2022 Autor Share Napisano 12 Lipca 2022 19 godzin temu, kopernik napisał: Ze zdjęć mi znanych, na tym widać chyba najwięcej ... Szkoda, bo chciałem zrobić naszego z szachownicami :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi