kowal76 Napisano 22 Lipca 2022 Share Napisano 22 Lipca 2022 Pierwszy mój Spitfire w 1/48 skończony :). Malowany Gunze i brudzony specyfikami Tamki, AK i miga. Niestety po raz kolejny nie obeszło się bez baboli z mojej strony :(. Na koniec miałem też problemy z doklejaniem drobnicy, która uciekała mi notorycznie w odchłań dywanu. Miałem też problemy z aerografem podczas budowy i musiałem kupić nowy. Teraz kolej na skończenie pasażerów 1/144, a potem jakaś rura w 1/48 :). 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Lipca 2022 Share Napisano 22 Lipca 2022 Fajnie wyszedł, konfiguracja praktycznie nie spotykana na forach . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Lipca 2022 Share Napisano 23 Lipca 2022 Model spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Lipca 2022 Share Napisano 26 Lipca 2022 Gratulacje z okazji fotki tygodnia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Lipca 2022 Autor Share Napisano 27 Lipca 2022 12 godzin temu, barszczo napisał: Gratulacje z okazji fotki tygodnia . O faktycznie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi