Adamo722 Napisano 1 Sierpnia 2022 Share Napisano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) Model przedstawiam tylko dlatego że jest to pierwszy mój model w tej skali. Wzorowałem się na fotce https://zbiam.pl/artykuly/t-90m-nowy-czolg-rosyjskiej-armii/ Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Sierpnia 2022 Share Napisano 1 Sierpnia 2022 Co to za zestaw? Producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2022 1 minutę temu, mandrivecs napisał: Co to za zestaw? Producent? W tytule galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Sierpnia 2022 Share Napisano 1 Sierpnia 2022 Model fajny, szczególnie podobają mi się dodane siatki przeciwkumulacyjne (brak ich w zestawie). Kolor jest OK, razi trochę brak modulacji- rozjaśnij trochę środki dużych powierzchni i paneli. Dodać możesz również wash i odrobinę kurzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2022 Godzinę temu, robertmodelarz napisał: Model fajny, szczególnie podobają mi się dodane siatki przeciwkumulacyjne (brak ich w zestawie). Kolor jest OK, razi trochę brak modulacji- rozjaśnij trochę środki dużych powierzchni i paneli. Dodać możesz również wash i odrobinę kurzu. Pokrywy i niektóre elementy wieży i kadłuba są pociągnięte filtrem co widać na niektórych fotkach a że wystawowy to nie przykurzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi