Tomasz_Dusza Napisano 13 Sierpnia 2022 Share Napisano 13 Sierpnia 2022 Witam Mam takie małe pytanie. Czy na polskim F-16 D Block 52+ muszą być koniecznie zamontowane te garby czyli zbiorniki CFT??? Bo ja nie chce ich montować a gdzieś czytałem że są one opcjonalne mogą być albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Sierpnia 2022 Share Napisano 13 Sierpnia 2022 Wpisujesz w wyszukiwarkę i masz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 13 Sierpnia 2022 Share Napisano 13 Sierpnia 2022 Wersja D o którą pytasz też nie zawsze ma CFT: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz_Dusza Napisano 14 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2022 OK już wiem. Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi