vindi Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Witam, kilka fotek x-winga. Do pomalowania został jeszcze Luke i wtedy zmajstruję jakąś makietkę. Sam model pomimo dobrej firmy miał trochę braków i błędów względem oryginału. Chociaż oglądając film okazało się, że nawet w czasie jednej akcji Luke latał xwingami z różnym malowaniem (aktywne kamo?). Jedyną modyfikacją do oryginału jest kabina, która dostała sporo nowych części i przewodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Super,nieźle wygląda,dobry pomysł z tą dioramą.Fajnie by wyglądał by na pustyni otoczony Jawami. Łatwo ich zrobić,sam mam kilka przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 vindi, ślicznie wyszedł! Jak się wezmę za swojego Tie Interceptora to zrobimy małą potyczkę w kosmosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Bardzo zacny X-wing . Podoba mi się malowanie, a zwłaszcza "łosz". Jedyną modyfikacją do oryginału jest kabina, która dostała sporo nowych części i przewodów. Czy można poprosić o kilka zdjęć kabiny? i wtedy zmajstruję jakąś makietkę. A może baza Rebeliantów na Yavin 4? Mnie coś takiego cały czas chodzi po głowie ale z realizacją jeszcze przyjdzie poczekać. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Bardzo miły modelik Niestety na zdjęciach wychodzą rzeczy, które na żywca nie są pewnie widoczne. Mam tu na myśli marginesy dla kalkomanii, widać 1mm naddatku Może chciałbyś dodać swój modelik na http://www.galaxykits.com ? Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Wspaniale wykonany i wykończony X-Wing. Wreszcie ktoś zrobił ten piękny model na wysokim poziomie. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 tri ti ti - R2 by zrozumiał :P ale ładny, podoba mi się. musze w końcu zrobić ten model ścigacza Anakina hehe przypomniało mi się jak kiedyś znalazłem na hyper-scalu X-wing-a z polską szachownicą XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Mam jeszcze pytanie, jak uzyskałeś taki odblask srebrnego R2? Ja jestem w trakcie robienia Naboo starfightera i jestem w kropce bo nie wiem jak uzyskać odpowiedni poblask, a widzę że ten Twój byłby satysfakcjonujący dla mnie. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Mam jeszcze pytanie, jak uzyskałeś taki odblask srebrnego R2? Ja jestem w trakcie robienia Naboo starfightera i jestem w kropce bo nie wiem jak uzyskać odpowiedni poblask Słyszałeś o "metalizerach" ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Peter_D, R2D2 został pomalowany metalizerem Gunze - SM07 Plate Silver. Żadne polerowanie nie było przeprowadzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_86 Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Ładny ale taki mało zużyty :P Na GW jak nigdzie używano sprzętu zniszczonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi