JŚ Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 A flaga, może byc także po prostu nierówno poukładana,niekoniecznie napięta. No jasne. Nawet lepiej się będzie komponować, poza tym ma ona zasłonić tylko nieszczęsny zawias, a nie całą tylną płytę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopeć Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam ! Jako,że wznawiam swoją relację po powrocie z wakacji mam pytanie: Z czego była wykonywana rura wydechowa w tym czołgu,a z czego to część przed rurą ( taka brązowa,widać ją na 7 obrazku mojego pierwszego postu w tym temacie około 2 cm na lewo od krzyża na tyle czołgu) Wiem,że trochę nie jasno ale mam nadzieję,że wiadomo o co chodzi. Pozdrawiam. Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 jak na mój gust, to wydechy są ze stali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopeć Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Witajcie! Oto owoce mojej pracy: Skończyłem klejenie i zasidoluxowałem model,po czym nakleiłem kalki. I od razu nasuwa mi się pytanie brudzenie przed,czy po nałożeniu matowego lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 A się kolegów nie posłuchałeś karabin miał być do wyminany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopeć Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2008 a więc z czego mam go zrobić? Ze spinacza do papieru będzie dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 z igły lekarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 I od razu nasuwa mi się pytanie brudzenie przed,czy po nałożeniu matowego lakieru Dobre pytanie. Podobno nie powinno sie już matować modelu. Brudzenie i wash zrobia delikatna patyne. I dzieki temu model wygląda na metalowy. Ale ja matuje. Po brudzeniu. Potem lakierem patynowym maluje wybrane powierzchnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopeć Napisano 25 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam! Model został ukończony,niestety nie wyszedł najlepiej ale pozostawiam go do Waszej oceny,która mam nadzieję pomoże mi przy kolejnym i pozwoli wykonać go na nieco wyższym poziomie. Nie umieściłem jednak flagi ze swastyką bo udało mi się zamaskować zawias "brudem". Brudzenie niestety nie wyszło najlepiej Mam nadzieję,ze jak na pierwszy model nie wyszło najgorzej Przy okazji dziękuje wszystkim forumowiczom którzy pomogli mi przy jego budowie odpowiadając na moje pytania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Nie ma sięco przejmować jak na pierwszy model to ok, każdy uczy się na błedach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi