push-up78 Napisano 23 Sierpnia 2022 Share Napisano 23 Sierpnia 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH123 Napisano 23 Sierpnia 2022 Share Napisano 23 Sierpnia 2022 Figurki żołnierzy to nie moja bajka, ale wyszły bardzo zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 23 Sierpnia 2022 Share Napisano 23 Sierpnia 2022 Za nisko umieszczony przybornik MG i kabura, hełmy jak garnki, chlebaki podobne bardziej do worków na ziemniaki niż do pierwowzorów, lewitujące gaspuszki, no i te facjaty. Straszne figurki, rzeźba poniżej standardów. Kto to w ogóle wyprodukował? To tyle w temacie rugania producenta tych potworków, bo Twoje wykonanie malarskie jak zwykle bardzo wysokiej próby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 23 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2022 Tak zgodzę się co do produktu figurek.Są delikatnie pisząc skopane.A żeby było ciekawiej to puszki manierki i klamry od pasa to produkt Tamiya mimo ,że to żywica.Miałem kilka Tamiyowskich figurek i poznaje te elementy.Producent dla mnie jednak nieznany tychże figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi