Szakalaka813 Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 (edytowane) Cześć ! Wrzucam mój warsztat nowej III z Akademii w malowaniu z frontu wschodniego. Temat bardziej dla zabawy i samego fanu z budowy i brudzenia miniatury, jednak w minimalnym stopniu postarałem się także model dostosować do zdjęć, jakie znalazłem Edytowane 28 Sierpnia 2022 przez Szakalaka813 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Ze złożeniem miniatury nie było problemów. Nowe opracowanie, choć nie idealne, było bardzo przyjemne. Dodałem gdzieniegdzie elementy ze złomu, trochę spawów z greenstufu oraz działo z RB. Całości dopełnią drukowane, ruchome gąsienice... i tutaj ciekawostka, pojazd ma 2 typy gąsek - typ 2i i typ 3A. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 29 Sierpnia 2022 Share Napisano 29 Sierpnia 2022 (edytowane) Ta gąska to chyba odwrotnie powinna być. Edytowane 29 Sierpnia 2022 przez Kriston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Kriston napisał: Ta gąska to chyba odwrotnie powinna być. Często gąsienice były zakładane także odwrotnie. Tutaj oczywiście prototypy są nałożone tylko w celu sprawdzenia, czy wszystko pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 29 Sierpnia 2022 Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Wygląda spoko. Czekamy na malunki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 29 Sierpnia 2022 Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Zasiadam w pierwszym rzędzie, bo będzie co oglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek12 Napisano 29 Sierpnia 2022 Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Jaki to numer zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2022 9 godzin temu, Krzysiek12 napisał: Jaki to numer zestawu Academy 13531, jeśli dobrze pamiętam to nawet można z niego zrobić wersję N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Po nałożeniu podkładu i minimalnych szlifach miejscowo dodałem także farbkę miga. Swoją droga bardzo ładny kolorek jako minia pod zdrapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Przed zdrapkami, dodałem miejsca, w których jest większe zużycie/ mocniejsze uszkodzenia lakieru. Na koniec dodałem chipping fluid. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2022 No i kolorki bazowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 29 Sierpnia 2022 Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Panie lecisz pan z tematem szybko jak Struś Pędziwiatr. W tym tempie to jutro galeria . Czy jakieś rozjaśnienia się szykują na tej bazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2022 42 minuty temu, patrykd napisał: Panie lecisz pan z tematem szybko jak Struś Pędziwiatr. W tym tempie to jutro galeria . Czy jakieś rozjaśnienia się szykują na tej bazie? Oczywsicie, że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 30 Sierpnia 2022 Super Moderator Share Napisano 30 Sierpnia 2022 trochę tak nie ładnie ... bo ja w czasie nie podróżuję a jednak łatwo zobaczyć jak model będzie wyglądał za chwilę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 30 Sierpnia 2022 Share Napisano 30 Sierpnia 2022 15 minut temu, Greif napisał: trochę tak nie ładnie ... bo ja w czasie nie podróżuję a jednak łatwo zobaczyć jak model będzie wyglądał za chwilę... No i czar prysł , wystarczyła by sama galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 30 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Greif napisał: trochę tak nie ładnie ... bo ja w czasie nie podróżuję a jednak łatwo zobaczyć jak model będzie wyglądał za chwilę... Jeszcze dużo roboty, a chciałem zrobić to po kolei, żeby było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 30 Sierpnia 2022 Share Napisano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) 18 godzin temu, patrykd napisał: Panie lecisz pan z tematem szybko jak Struś Pędziwiatr. W tym tempie to jutro galeria . Czy jakieś rozjaśnienia się szykują na tej bazie? Po lewej widzowie- po prawej warsztat Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez MayonesEXG7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 1 Września 2022 Share Napisano 1 Września 2022 Za oglądanie też mamy płacić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 1 Września 2022 Autor Share Napisano 1 Września 2022 55 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Za oglądanie też mamy płacić ? Taa... XD jaki rage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 No cóż... widać, że niektóre osoby mają problem, że wrzucam rozpoczęty model... Niestety nic z tym nie zrobię, ale chyba trochę bez sensu dawać model w połowie rozgrzebany, więc wrzucam jakieś tam zdjęcia z budowy, żeby był jakiś ciąg przyczynowo skutkowy... Jak ktoś chce więcej to zapewne znajdzie na fb A na focie lekkie rozjaśnienia bazy. Dodane było też trochę białego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 Dalej... Zdrapki na chipping fluid 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 (edytowane) I nanoszenie numerów taktycznych za pomocą masek Edytowane 8 Września 2022 przez Szakalaka813 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 (edytowane) I zabawa z tłumikiem za pomocą kilku produktów... Tutaj bazą do zdrapek było XF-9 Edytowane 8 Września 2022 przez Szakalaka813 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 No i jakieś brudzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 I tutaj na razie doszło do końca... jakieś brudzenie w górnych partiach pojazdu. Jeszcze kupa rzeczy do dopracowana, nie mówiąc o gąskach itd 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi