Brachu1984 Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Edytowane 8 Września 2022 przez Brachu1984 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Września 2022 Share Napisano 1 Września 2022 Stare, ale jare Academy. Model z wieloma uproszczeniami, ale dobrze dopasowany i nie sprawiający problemów w budowie. Ładnie go zmalowałeś - świetna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 6 Września 2022 Share Napisano 6 Września 2022 Duży plus ode mnie za tematykę, oczywiście, model już odstaje nieco od dzisiejszych standardów, choć i ten z Eduarda też nie rozpieszcza ponoć modelarzy. Ja czekam już na nowego w skali 1:72, żeby położyć na nim łapki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brachu1984 Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 Bardzo dziękuję za te komentarze . Dopiero zaczynam tak naprawdę przygodę z modelarstwem plastikowym i każdy komentarz , czy to pozytywny czy negatywny jest dla mnie bardzo istotny . Jeśli macie jakieś uwagi albo jesteście w stanie coś doradzić to piszcie śmiało . Oczywiście jeśli jest coś nie tak to też możecie śmiało krytykować bo to też wiele dla mnie znaczy i oczywiście uczy czegoś nowego . Dziękuję Wam raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi