Brachu1984 Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Edytowane 1 Września 2022 przez Brachu1984 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Sierpnia 2022 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2022 Napisz jeszcze w temacie jakiej firmy jest model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brachu1984 Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2022 Dobrze . Czyli Nazwa modelu , skala i firma ? w takiej kolejności ? coś jeszcze ? a fotki ogólnie to takie mogą być ? chodzi mi o tło , wielkość itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 Jak widzę jest to model firmy Academy w skali 1/48 w wersji A. Mam ten zestaw ale mam na niego inny pomysł i mój będzie w malowniu jubileuszowym :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Sierpnia 2022 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Brachu1984 napisał: Czyli Nazwa modelu , skala i firma ? w takiej kolejności ? Przeważnie się pisze nazwę modelu, firmę i skalę, ale tak tez może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi