Merten Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego Cytat Napisz proszę coś więcej. Jaką masz pojemność, pewnie musi być coś w rodzaju reduktora - co stosujesz?, na ile wystarcza Twoja butla i ile kosztuje nabicie? Nie mogłem wcześniej odpowiedzieć, bo nie wiedziałem jak wzrosły ceny. Wczoraj po latach pojechałem wymienić butlę CO2. Pomalowałem na niej z 10 modeli 1:35. Nabicie 50 PLN. Moja ma 4,4 kg gazu i do tego masę 16 kg. Większej nie warto, bo ciężko się tym posługiwać. Ale butle na C02 zaczynają się od 1,5 kg i mają wtedy niewiele ponad 40 cm wysokości (250 PLN zakup). Jak ktoś nie ma zbyt dużego metrażu na pewno wygodniej to przechowywać niż kompresor. Gdzieś pod parapet, za tapczan zawsze wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiechanBlueAir Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Aktualizacja sprzętów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi