adamkijak Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 Witam Taki model sobie wygrzebałem, pomalowany w oryginalnych kolorach producenta-Case. Genralnie to model raczej tych masochistów co lubią 1:72, części są małe, a model jest przekombinowany. Podstawka to taki eksperyment jako ze już z 10 lat żadnej nie robiłem. Pomalowany Tamka, pigmenty miga, trawa to nawet nie wiem i liście wycięte z liści. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 świetnie pomalowana podstawka też b.dobrze wyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Fajny szkrabik podstawka też niczego sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi