bondarek Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Figurka CMK - Ukrainian Soldier with NLAW & AK-74MN, sama postać to żywiczny odlew, a wyrzutnia NLAW wydruk 3D. Od siebie dodałem oczywiście podstawkę, jedynie słuszną podstawkę. Warsztatu nie było, bo projekt poszedł wyjątkowo szybko i w zasadzie to nie mam nawet zdjęć z samego malowania. PS. W sumie biorąc pod uwagę bieżącą sytuację na froncie, to nieźle się wstrzeliłem, pewnie sporo flag już podeptali. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Bardzo ładna figurka. Kamo malowane z ręki czy kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 30 Września 2022 Autor Share Napisano 30 Września 2022 2 godziny temu, neptun1939 napisał: Bardzo ładna figurka. Kamo malowane z ręki czy kalki? Dzięki, wszystko z ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi