Mitrandir Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Jak w temacie jeżeli komuś zalega i doszedł do wniosku że nie sklei To bardzo chętnie przygarnę. tylko proszę o poważne propozycje na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 ponizej 60 eu sie chyba nie kupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Października 2022 Autor Share Napisano 2 Października 2022 11 minut temu, BRAVO112 napisał: ponizej 60 eu sie chyba nie kupi... Jakbym chciał kupić na eBayu to pewnie tak kosztuje... Dlatego prosiłem o poważne oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Napisz do abtb, jakoś mi 10k mu się ślimaczy, sprzeda Tobie, to przynajmniej skończysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Października 2022 Autor Share Napisano 2 Października 2022 Godzinę temu, giberes napisał: Napisz do abtb, jakoś mi 10k mu się ślimaczy, sprzeda Tobie, to przynajmniej skończysz. Tomaszek już skończył Mi-10... Na szczęście, nie będzie co kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Października 2022 Autor Share Napisano 3 Października 2022 Dziękuję wszystkim za pomoc, już dorwałem bestię Temat do zamknięcia, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Października 2022 Share Napisano 3 Października 2022 15 godzin temu, giberes napisał: jakoś mi 10k mu się ślimaczy, Nie ślimaczy - kadłub się sezonuje - metodą starych szkutników Jak się wysezonuje to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Października 2022 Share Napisano 3 Października 2022 to koncz, bo jak nie, to zaczne swojego z Plasticarta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Października 2022 Share Napisano 3 Października 2022 to bylo do abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi