MAREK74 Napisano 11 Października 2022 Share Napisano 11 Października 2022 Fajne są te modeliki FTF. Kupiłem sobie całe ich pudło. Generalnie nie jestem "pancerniakiem" ale klejenie tych modelików mi się podoba i w tak zwanym międzyczasie robię sobie co jakiś czas jednego. Ostatnio wybór padł na tytułowego Vickersa. Malowany farbami Hataka serią pomarańczową. Od siebie dodałem siatkę na wlotach zrobioną z pręcików wyciągniętej na gorąco ramki oraz przerobiłem reflektorki. Brudzenie bardzo delikatne... Merytorycznie nie wnikałem za bardzo w temat. Zapraszam do oglądania i komentowania. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badis Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 Świetny, mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 Fajny szkrabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Października 2022 Share Napisano 13 Października 2022 Generalnie spoko fajne wykonanie ale kolorki powinny być inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 15 Października 2022 Autor Share Napisano 15 Października 2022 Być może kolory są złe... Kupiłem zestaw Hataki Wrzesień 1939 i nim pomalowałem. Na zdjęciach widzę, że te kolory są jakieś przyblakłe, zwłaszcza zielony- wgląda trochę jak szary... Dziękuję za wszystkie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi