gren Napisano 30 Października 2022 Share Napisano 30 Października 2022 No może nie całkiem żywym i raczej resztką , I chyba nieco prehistoryczny klimat. Ale jakoś mi to pasuje ,co jakiś czas przerwa w rycerstwie i innym poważnie poprawnym wojsku. 90 mm . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Października 2022 Super Moderator Share Napisano 30 Października 2022 A ta figurynka to co to za zestaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 30 Października 2022 Share Napisano 30 Października 2022 "A pod nią leży baranek..." Jak dla mnie możesz sobie robić takie krótkie przerwy w rycerstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 30 Października 2022 Autor Share Napisano 30 Października 2022 Godzinę temu, Marcin Rogoza napisał: A ta figurynka to co to za zestaw ? First legion i w rzeczywistości przewymiarowana 75mm. Takie 75 + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Października 2022 Share Napisano 31 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 31 Października 2022 Share Napisano 31 Października 2022 Gratulacje Fotki Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 3 Listopada 2022 Autor Share Napisano 3 Listopada 2022 W dniu 31.10.2022 o 20:05, Slawek_26869 napisał: Gratulacje Fotki Admina Dzieki. Mam wrażenie że zdjęcia wychodzą mi coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 6 Listopada 2022 Share Napisano 6 Listopada 2022 90 mm to już kawał żywicy. fajna figurka, gratulacje fotki tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi