Marcin M. Napisano 21 Listopada 2022 Share Napisano 21 Listopada 2022 No i jest moja druga dioramka. Ściborowy zestaw Dwarven Giant Cannon wzbogacony Die Bearerem i Snajperem Bromorem, do tego plakaciki, tablica, prosiak i kępki trawy od Syndikate. Pierwszy raz miałem okazję posadzić własnoręcznie trawę elektrostatyczną. Wnioski - następnym razem albo podstawkę zrobię od razu ze styroduru, albo polakieruję na gładko zanim zacznę sadzić; nie sadzę trawy, póki nie skończę prac malarskich na podstawce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Listopada 2022 Autor Share Napisano 21 Listopada 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Listopada 2022 Share Napisano 21 Listopada 2022 na tych fotach galeriowych lepiej trawa wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Wg. mnie trawa wygląda na zadeptaną i rosnącą na piasku więc nie ma jej szczególnie gęsto. EXTRA . Duży szacun za napisy mi jakoś zupełnie nie wychodzą ani równo ani wyraznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Super dioramka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 7 Stycznia 2023 Share Napisano 7 Stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi