Przemo1CK Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam! Właśnie ukończyłem Skodę, 3-tonową ciężarówkę w malowaniu niemieckim. Model to żywica (Wespe models = spora cena) + kilka drobnych elementów, które musiałem dorobić z drutu itp. Do tego beczki tamki na pakę i tyle... jak widać sporo pigmentu użyłem... i to tyle... idę spać: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Ople Blitze OK, ale widzę że Ty to jesteś taki maniak na 102. Jedyne co rzuca mi się w oczy to mocny kontrast między kolorem bazowym wozu, a tymi brązami. Zwłaszcza te ciapy na pace, nie uważasz ?! Rzecz jasna może to być celowo wykonana "specyfikacja" wozu, wtedy czas na i congrats ładnego modeliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 spoko jest syf na ciężarówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Bardzo ładne wykonanie. Szczerze powiedziawszy nie wiedziałem nawet o wykorystywaniu tego typu ciężarówek przez Wermacht. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Z modelu na model prezentujesz coraz wyższy poziom , model bardzo ładnie Ci wyszedł , ale strasznie koją w oczy te plamy na pace . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 super bardzo mi sie podoba, respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi