viplook7 Napisano 26 Listopada 2022 Share Napisano 26 Listopada 2022 Witam, Model: Trumpeter 05515 Russian 9P148 Konkurs(BRDM-2 Spandrel) Bez obić i brudzenia, tutaj głównie ćwiczyłem modulacje i wash. Do pełni zadowolenia z pracy nad modelem jeszcze długa droga ; ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 26 Listopada 2022 Share Napisano 26 Listopada 2022 Wpisuj nazwę producenta w tytułach swoich postów. Please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Listopada 2022 Share Napisano 26 Listopada 2022 Ładny model. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) Trochę bym go przybrudził, choćby pigmentami bo w końcu jedzie po klepich. No i koła nie za bardzo siadły na podstawce. Jak dla mnie dobry materiał do dalszych działań. Edytowane 27 Listopada 2022 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Przejrzałem wszystkie twoje modele i zauważyłem jedną wspólną cechę. Są zdecydowanie zbyt CZYSTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi