Kalor Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Czas zacząć ogarnąć zaległości przed końcem roku. M114 od Takoma, całkiem przyjemny do poskładania. Galeria: https://imgur.com/gallery/3PijBSu W miarę bezproblemowy, chociaż wieżyczka nie solidnego zamocowania i trzeba ją przykleić, co znowu, jak się źle ustawi, potrafi zablokować oba pozostałe włazy : /. Takomowi udało się też zgubić osłonę jednego z łożysk działka. Btw, dlaczego fototrawione siatki mają zazwyczaj ramki, kiedy w oryginale takowych nie ma a siatka jest przyspawana? Trzeba kombinować z zamiennikami. Malowanie jednokolorowe, jakoś nie miałem ochoty na kamuflaż. Później głównie kurz i brud które zakryły całą robotę z olejami. Chipping to w większości to kilka przetarć które zauważyłem na oryginałach i na sklejce z przodu. Sorka za tego szkopa, ale nie znalazłem nic pasującego z zimnej wojny, a z figurką jakoś tak raźniej. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 30 Listopada 2022 Autor Share Napisano 30 Listopada 2022 To było coś jakby obok, mniejszy brat, niezbyt udany to i niezbyt popularny. Takom wydał trzy wersje gdzieś na początku tego roku, jedna ma nawet wnętrze. A z figurkami mam ten problem, że większość jest stojąca i co najwyżej do dioramki się nadaje, chyba że niemiec z 2wś, tych jest pełno. Powojennych pancerniaków jest mało, a tych co potrzebuję to prawie w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi