Jacorro Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 Bardzo mi się podoba. Podziwiam wstrzemięźliwość w brudzeniu, ja pewnie utytłałbym temu potworowi brzuch, ale ten mógł jeszcze nie dojechać pod Ypres. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 Bardzo ładny model. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 Przepiękne bydlę. Jak przedmówca - brudzenie świetne, nieprzesadzone. Jak na mój gust wash na notach trochę zbyt nachalny, ale to oczywiście kwestia upodobań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi