Jump to content

Gra Zona Czernobyl Tamara "Turystka" Petrenko 1:48

Recommended Posts

Posted (edited)

Dla znajomego,próbnie ciekaw byłem jak przy mniejszej skali idzie. Nie moja skala. Planszówki są trudne dla mnie.

16708487813912298554800302784012.jpg

20221212_133342.jpg

20221212_133254.jpg

Edited by MayonesEXG7
  • Like 1
Posted

Ciekawa postać.i z radością będę obserwował .( robiłem kilka 28 mm  I wiem że to  kawał męskiej przygody) .Bedziesz robił jakiś wzorek na szaliku? 

Powodzenia

Posted

1:48 to chyba coś ok. 32 mm? Fajnie, że działasz z figurkami, każda następna będzie lepsza.

5 godzin temu, MayonesEXG7 napisał:

próbnie ciekaw byłem jak przy mniejszej skali idzie. Nie moja skala.

Też tak mówiłem, jak przyszło mi pierwszego krasnoluda malować. Bo mi został, a przecież nie wyrzucę 😜. I tak już zostało.

Działaj, dobrze idzie. 

• Thanks 1
  • Haha 1
Posted

Własciciel modelarz,obecnie rodzina gry bitewne planszowe itp i ma tego...od groma do pomalowania. Jedna,dwie mogę mu zrobić ale 48 to nie moja bajka,a może 32mm,nie mierzyłem.

Posted
Godzinę temu, gren napisał:

Ciekawa postać.i z radością będę obserwował .( robiłem kilka 28 mm  I wiem że to  kawał męskiej przygody) .Bedziesz robił jakiś wzorek na szaliku? 

Powodzenia

Ja to robię wwedpug karty, co kolega ma. Totalnie nie moje klimaty bitewne,planszowe itp