MayonesEXG7 Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 (edytowane) Dla znajomego,próbnie ciekaw byłem jak przy mniejszej skali idzie. Nie moja skala. Planszówki są trudne dla mnie. Edytowane 12 Grudnia 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 Ciekawa postać.i z radością będę obserwował .( robiłem kilka 28 mm I wiem że to kawał męskiej przygody) .Bedziesz robił jakiś wzorek na szaliku? Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 1:48 to chyba coś ok. 32 mm? Fajnie, że działasz z figurkami, każda następna będzie lepsza. 5 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: próbnie ciekaw byłem jak przy mniejszej skali idzie. Nie moja skala. Też tak mówiłem, jak przyszło mi pierwszego krasnoluda malować. Bo mi został, a przecież nie wyrzucę . I tak już zostało. Działaj, dobrze idzie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2022 Własciciel modelarz,obecnie rodzina gry bitewne planszowe itp i ma tego...od groma do pomalowania. Jedna,dwie mogę mu zrobić ale 48 to nie moja bajka,a może 32mm,nie mierzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2022 Godzinę temu, gren napisał: Ciekawa postać.i z radością będę obserwował .( robiłem kilka 28 mm I wiem że to kawał męskiej przygody) .Bedziesz robił jakiś wzorek na szaliku? Powodzenia Ja to robię wwedpug karty, co kolega ma. Totalnie nie moje klimaty bitewne,planszowe itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi