winrich Napisano 18 Grudnia 2022 Napisano 18 Grudnia 2022 (edytowane) Takie dwie figurki w ramach relaksu po wiedźmie. Byłem ciekaw jak prezentują się figurki zaprojektowane przez highlander miniatures. Muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Oczywiście przy wydrukach ogromne znaczenie ma sprzęt i użyty materiał. W przypadku tych figurek wszystko zagrało. Taka ciekawostka - lufa muszkietu i luneta były malowane jako jedyne farbą metalik a efekt mocno rozczarowujący, przynajmniej w odniesieniu do lufy. Miałem nie robić zdjęć z groszem, dlatego dla zobrazowania skali wstawiam pudełko zapałek Edytowane 18 Grudnia 2022 przez winrich 7 Cytuj
Marcin M. Napisano 18 Grudnia 2022 Napisano 18 Grudnia 2022 Przepiękne. Zwłaszcza światło. Aż mi się odechciało męczyć z moimi. Cytuj
Klapouch Napisano 19 Grudnia 2022 Napisano 19 Grudnia 2022 Jest pięknie. A jak można w ogóle kupić te ich figurki ? Nie pliki a gotowe wydruki ? Cytuj
winrich Napisano 19 Grudnia 2022 Autor Napisano 19 Grudnia 2022 @Marcin M. Dziękuję. Jak patrzę na Twoje prace to robisz postępy, dużo daje oglądanie na YT jak inni malują. Mi to bardzo pomogło @Klapouchszukaj na allegro. Jest kilka drukarni, które posiadają ich projekty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi