Marcin M. Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 Figurka kolekcjonerska, z podstawką. WARSZTAT Malowałem akrylami VGC, Citadel i Pactra. Tło ze scratchu. Pozdrawiam, Marcin. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 Ładnie. Rozpędziłeś się Panie, z tymi figurkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2022 1 minutę temu, MayonesEXG7 napisał: Ładnie. Rozpędziłeś się Panie, z tymi figurkami Dzięki. Jak weny nie ma, to nie ma. A jak jest, to trza korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 Ja z tym, ostatnio to tak słabo z weną modelarską...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 figurka fajna, podoba się. Nie przekonują mnie te białe plamy na spodniach. Moje zdanie o cegłach znasz, za to tynk na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 2 godziny temu, winrich napisał: Nie przekonują mnie te białe plamy na spodniach. To pewnie farba, upaćkał się przy pisaniu. Przy czcionce tych rozmiarów nie powinno dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2022 13 godzin temu, winrich napisał: białe plamy na spodniach. 10 godzin temu, zaruk napisał: pewnie farba, upaćkał się przy pisaniu. Panowie, ani-ani. To światło tak blikuje od rozjaśnień, czystego białego użyłem jedynie do napisu. 13 godzin temu, winrich napisał: Moje zdanie o cegłach znasz, Przy Zośce poprawię technologię produkcji, choć w przypadku twardego styroduru tylko papierem ściernym fakturę mogę nadać. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi