ArmiA Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Poszukuję wszelkich fotek tego śmiglaka, szczególnie kokpitu i przedziału transportowego. Z góry dzięki za pomoc. PS Googlowałem, ale niewiele tego mam, może ktoś znajdzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 http://www.primeportal.net/hangar/don_busack/oh-6/ Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Dzięki za pomoc, ale to akurat było pierwsze miejsce gdzie zajrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Wysłałem Ci coś na pw . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Bedziesz kleil jajko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Kleiłem już jajko, ale nie wyszło, a teraz go znalazłem i postanowiłem spróbować znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Ktory masz model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Italerka, 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi