Paweł Czarnocki Napisano 17 Czerwca 2023 Share Napisano 17 Czerwca 2023 PRAWIE skończyłeś model. Jestem w szoku !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Czerwca 2023 Share Napisano 17 Czerwca 2023 Godzinę temu, Pan_Cerny napisał: ... ausf a praktycznie skończyłem. Czyli mimo wszystko sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 17 Czerwca 2023 Share Napisano 17 Czerwca 2023 Ładnie się prezentuje Jakieś "pienty " tego modelu udało ci się wykryć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia hej! Bedzie malowanko? Nieopatrznie nabyłem "Limited edition".... lepiej było chyba kupić Ausf B. Skąd wziąłeś dźwigar dla p.lotki? Mógłbym prosić o kilka fotek z bliska tegoż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi