jerzy_k Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 (edited) Kolejny pojazd w kolekcji - Unimog S 404 od ICM. Bardzo przyjemnie się go składało, poziom szczegółowości moim zdaniem przyzwoity, żadnych niepotrzebnych blaszek Zrobiłem wersję cabrio, bo mam jeszcze drugiego Unimoga z budą i tego zrobię z dachem. Na pace trochę gratów i dwie panie, bo czemu nie Edited January 20, 2023 by jerzy_k 7 Quote
gajowy z wąsami Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 i zostawiłeś go na blachach z Bundeswehr'y? Quote
jerzy_k Posted January 20, 2023 Author Posted January 20, 2023 Usunąłem flagę niemiecką z tablic, mając nadzieję że nikt się nie zorientuje Dla mnie to randomowe blachy, ale OK - następnym razem pobawię się bardziej w modyfikację numerków. Quote
Endrju Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Z tymi dziewczynami to chyba słaby pomysł. Odciągają moją uwagę od modelu. Nie mogę się dobrze przyjrzeć modelowi. No dobra. Już się przyjrzałem. Jest dobrze. Model się podoba. Dziewczyny też się podobają. Quote
gajowy z wąsami Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 22 godziny temu, jerzy_k napisał: Usunąłem flagę niemiecką z tablic, mając nadzieję że nikt się nie zorientuje Dla mnie to randomowe blachy, ale OK - następnym razem pobawię się bardziej w modyfikację numerków. Blachy Bunderwehr-y są w zasadzie jedyne w swoim rodzaju - układ "Y-" nie powtarza się chyba w żadnych innych (nie tylko niemieckich) Quote
Recommended Posts