jerzy_k Napisano 19 Stycznia 2023 Share Napisano 19 Stycznia 2023 (edytowane) Kolejny pojazd w kolekcji - Unimog S 404 od ICM. Bardzo przyjemnie się go składało, poziom szczegółowości moim zdaniem przyzwoity, żadnych niepotrzebnych blaszek Zrobiłem wersję cabrio, bo mam jeszcze drugiego Unimoga z budą i tego zrobię z dachem. Na pace trochę gratów i dwie panie, bo czemu nie Edytowane 20 Stycznia 2023 przez jerzy_k 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 i zostawiłeś go na blachach z Bundeswehr'y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzy_k Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 Usunąłem flagę niemiecką z tablic, mając nadzieję że nikt się nie zorientuje Dla mnie to randomowe blachy, ale OK - następnym razem pobawię się bardziej w modyfikację numerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 Z tymi dziewczynami to chyba słaby pomysł. Odciągają moją uwagę od modelu. Nie mogę się dobrze przyjrzeć modelowi. No dobra. Już się przyjrzałem. Jest dobrze. Model się podoba. Dziewczyny też się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 Figurki ładnie pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 22 godziny temu, jerzy_k napisał: Usunąłem flagę niemiecką z tablic, mając nadzieję że nikt się nie zorientuje Dla mnie to randomowe blachy, ale OK - następnym razem pobawię się bardziej w modyfikację numerków. Blachy Bunderwehr-y są w zasadzie jedyne w swoim rodzaju - układ "Y-" nie powtarza się chyba w żadnych innych (nie tylko niemieckich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi