PiotrekM Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Witam wszystkich, Model był budowany od podstaw, wspomagałem się tym co zaoferował RPM i Part. Link do warsztatu: https://modelwork.pl/topic/42616-ford-tfc-1920-rpm-part-172 Model jest naprawdę bardzo mały i dał mi niezły wycisk ale jestem zadowolony z efektu końcowego. Pochwalę się nieskromnie, że model był pokazywany w zeszłym roku na konkursie IPMS w Irlandii gdzie udało mu się wywalczyć złoto. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Super to maleństwo. Podoba mi się. Gratuluję nagrody. A z ciekawości zapytam czy malowanie robiłeś z repliki czy znalazłeś inne materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 22 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2023 Dziękuję, kolory dobierałem mniej więcej takie jak są na replice, układ plam z tego zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Super robota!!! No i gratuluje nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Świetnie wyszło biorąc pod uwagę skalę i materiał wyjściowy to jeszcze świetniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi