PiotrekM Napisano 21 Stycznia 2023 Napisano 21 Stycznia 2023 Witam wszystkich, Model był budowany od podstaw, wspomagałem się tym co zaoferował RPM i Part. Link do warsztatu: https://modelwork.pl/topic/42616-ford-tfc-1920-rpm-part-172 Model jest naprawdę bardzo mały i dał mi niezły wycisk ale jestem zadowolony z efektu końcowego. Pochwalę się nieskromnie, że model był pokazywany w zeszłym roku na konkursie IPMS w Irlandii gdzie udało mu się wywalczyć złoto. 8 Cytuj
Endrju Napisano 22 Stycznia 2023 Napisano 22 Stycznia 2023 Super to maleństwo. Podoba mi się. Gratuluję nagrody. A z ciekawości zapytam czy malowanie robiłeś z repliki czy znalazłeś inne materiały? Cytuj
PiotrekM Napisano 22 Stycznia 2023 Autor Napisano 22 Stycznia 2023 Dziękuję, kolory dobierałem mniej więcej takie jak są na replice, układ plam z tego zdjęcia: Cytuj
jonathan Napisano 25 Stycznia 2023 Napisano 25 Stycznia 2023 Super robota!!! No i gratuluje nagrody Cytuj
TAW Napisano 25 Stycznia 2023 Napisano 25 Stycznia 2023 Świetnie wyszło biorąc pod uwagę skalę i materiał wyjściowy to jeszcze świetniej! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi