HubertK Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam Czy ktoś się już obeznał z tym modelem? Jest wart tych 52zł? widział ktoś to na żywo? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Na żywo niewidziałem ale na fotach. Wygląda nieżle. Kuknijcie na ten link: http://vvs.hobbyvista.com/Modeling/Ilyushin/Il-2/Academy/Preview/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Heh, no model do tanich nie należy - 50 pln jak na 1/72 to sporo, ale widzę, ze tam jest bardzo duży arkusz kalkomanii Cartografu, co niewątpliwie uatrakcyjnia całą 'imprezę'. Jest szansa, że będzie to bardzo ładny model, zważywszy, że części też sporo posiada. Ciekawe jak z wiernością oryginałowi. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Jak historia pokazuje z tą wiernością u akademi to niejest zbyt dobrze. Zawsze coś muszą zchuśtać. Ja bym był ostrożny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Jak historia pokazuje z tą wiernością u akademi to niejest zbyt dobrze. Zawsze coś muszą zchuśtać. Ja bym był ostrożny. Toteż napisałem, że 'jest szansa'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2008 a czy owiewka nie jest przypadkiem "zchuśtacona"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Te cenę to chyba z kosmosu wzięli jest mocno przesadzona polecam model intech jest to przepak smer model przy odrabinie pracy wychodzi super części są podobnej jakości co academy no i kosztuje 14 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Te cenę to chyba z kosmosu wzięli jest mocno przesadzona polecam model intech jest to przepak smer model przy odrabinie pracy wychodzi super części są podobnej jakości co academy no i kosztuje 14 zł Nooo, SMER to niezły model. Do tej pory uważany za najlepszy w wersji jednomiejscowej, z tym, że to też nie jest 'oryginał', a 'przepak' 'ukraińca' (DakoPlast chyba). Tak czy inaczej jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Te cenę to chyba z kosmosu wzięli jest mocno przesadzona polecam model intech jest to przepak smer model przy odrabinie pracy wychodzi super części są podobnej jakości co academy no i kosztuje 14 zł Nooo, SMER to niezły model. Do tej pory uważany za najlepszy w wersji jednomiejscowej, z tym, że to też nie jest 'oryginał', a 'przepak' 'ukraińca' (DakoPlast chyba). Tak czy inaczej jest dobry. Model jest produkcji Śmera !! modele Dako Plast to zupełnie co innego. Co do Academy to poczekajcie i sami zobaczcie jak jest zrobiony, z tego co czytałem to Academy weszło w posiadanie form wtryskowych przygotowywanych przez Accurate Miniatures ( jeśli dobrze pamiętam to chyba w SAMI 97' były już zapowiedzi tego modelu...). Tak na marginesie był tam też Beaufighter w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzianin Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Czyli to jest aby pomniejszony model Accurate Miniatures w skali 1/48 ??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi