Edler Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Witam! Model ukończony, choć jeszcze kiedyś w chwilach kiedy wena mnie najdzie będzie dopracowywany, aby za rok na MTM prezentował sie najlepiej jak tylko można ;] Dośc gadania, ZDJECIA!! Generalnie z modelu jestem zadowolony, choć popełniłem trochę błędów, szczególnie dach mnie nie zadowala. Czekam na wasze opinie ;] aha i sorry za zdjęcia, nie są najlepsze, ale muszę namówić tatę na plener ;] Quote
Bartini Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Mi się podoba a te napisy to sam malowałeś czy kalki? Quote
raben Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No, no przyczepka Ci wyszła jedwabiście. Ps. Tylny zderzak jest krzywo przyklejony czy to tylko zdjęcie tak wyszło??? Pozdrawiam Quote
tornado Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Tez odnoszę wrażenie, że zderzak jest przekrzywiony a tak to miodzio Ps. Napisy prawdopodobnie są druknięte na folii samoprzylepnej Quote
Bartini Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No, no przyczepka Ci wyszła jedwabiście. Ps. Tylny zderzak jest krzywo przyklejony czy to tylko zdjęcie tak wyszło??? Pozdrawiam Tylko że to naczepa.Nie chce się mądrzyć ale tak dla jasności. Quote
Jurras Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Piękna naczepka , kolor i wykonananie super. pozdrawiam Quote
Edler Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 To tak napisy tak jak mówi Torando na foli samoprzylepnej, a zderzak nie jest krzywo tylko buda jest źle osadzona, ale to nie problem bo nie jest sklejona tylko nałożona i kiedyś tak jak pisałem się tym zajmę ;] Quote
kondi93 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Super, ładna naczepka, ja jak nałożyłem tylko bude bez przyklejania miałem identycznie krzywo ;D, przykleiłem i jest dobrze, wogóle to ładna Scania!! Pozdrawiam Quote
Paweł216 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 No ładnie ci ta naczepka wyszła Pozdrawiam Quote
ccrriiss Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No naczepka bardzo ładnie sklejona czysto itd... Ogólnie się podoba i należy się duże Pozdrawiam ccrriiss Quote
Edler Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 OO jak duże piwko do już jade do Rybnika, dzięki za wszystkie opinie Quote
kennysp Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 bardzo mi sie podoba pasowała by mi do Scani R620 a domyslam sie ze malowałes ją samemu a jak ona wyglądała pierwotnie ;>?? Quote
Recommended Posts