Edler Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam! Model ukończony, choć jeszcze kiedyś w chwilach kiedy wena mnie najdzie będzie dopracowywany, aby za rok na MTM prezentował sie najlepiej jak tylko można ;] Dośc gadania, ZDJECIA!! Generalnie z modelu jestem zadowolony, choć popełniłem trochę błędów, szczególnie dach mnie nie zadowala. Czekam na wasze opinie ;] aha i sorry za zdjęcia, nie są najlepsze, ale muszę namówić tatę na plener ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Mi się podoba a te napisy to sam malowałeś czy kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 No, no przyczepka Ci wyszła jedwabiście. Ps. Tylny zderzak jest krzywo przyklejony czy to tylko zdjęcie tak wyszło??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Tez odnoszę wrażenie, że zderzak jest przekrzywiony a tak to miodzio Ps. Napisy prawdopodobnie są druknięte na folii samoprzylepnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 No, no przyczepka Ci wyszła jedwabiście. Ps. Tylny zderzak jest krzywo przyklejony czy to tylko zdjęcie tak wyszło??? Pozdrawiam Tylko że to naczepa.Nie chce się mądrzyć ale tak dla jasności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Piękna naczepka , kolor i wykonananie super. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 To tak napisy tak jak mówi Torando na foli samoprzylepnej, a zderzak nie jest krzywo tylko buda jest źle osadzona, ale to nie problem bo nie jest sklejona tylko nałożona i kiedyś tak jak pisałem się tym zajmę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Super, ładna naczepka, ja jak nałożyłem tylko bude bez przyklejania miałem identycznie krzywo ;D, przykleiłem i jest dobrze, wogóle to ładna Scania!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 No ładnie ci ta naczepka wyszła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 No naczepka bardzo ładnie sklejona czysto itd... Ogólnie się podoba i należy się duże Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2008 OO jak duże piwko do już jade do Rybnika, dzięki za wszystkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kennysp Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 bardzo mi sie podoba pasowała by mi do Scani R620 a domyslam sie ze malowałes ją samemu a jak ona wyglądała pierwotnie ;>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi