Remik Napisano 11 Sierpnia 2008 Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam kolegów modelarzy Ostatnio przeglądając pewną aukcję natrafiłem na nieznany model Miga- 23 czeskiej firmy ,,Bilek '', jako że zamierzam zbudować ten model , przerabiając go na wersję szkolną , chciałbym uzyskać informacje na temat tego zestawu , czy jest to przepak innego producenta czy nowye wydanie Pozdrawiam Re-Mig Cytuj
erkamo Napisano 11 Sierpnia 2008 Napisano 11 Sierpnia 2008 O ile wiem to Zvezda/Italeri, w wersji MF z zywicznym statecznikiem. Cytuj
Kiemlicz Napisano 11 Sierpnia 2008 Napisano 11 Sierpnia 2008 To model MiG-23MLD Zwiezdy/Italerki z dodanym żywicznym statecznikiem pionowym... Taki niby MF Pozdr. EDIT Ale synchronizacja Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Zviezde miałem w ręku- linie wypukłe, owiewka w jednym kawałku ale za to sporo podwieszek. Na stronie Bilka możesz pooglądać wypraski. http://www.bilekhobby.cz/katalog.htm Pozdr Cytuj
sokol Napisano 16 Sierpnia 2008 Napisano 16 Sierpnia 2008 Niestety taka sobie hybryda... W sumie nie ma dobrego modelu Miga-23, ani w 1:72, ani w 1:48. Choć kolega Marek zrobił piękną "23" w 1:48 A w 1:72 to już bym bardziej polecał model Academy - też napracować się trzeba, a tańszy niż Bilek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi