Remik Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam kolegów modelarzy Ostatnio przeglądając pewną aukcję natrafiłem na nieznany model Miga- 23 czeskiej firmy ,,Bilek '', jako że zamierzam zbudować ten model , przerabiając go na wersję szkolną , chciałbym uzyskać informacje na temat tego zestawu , czy jest to przepak innego producenta czy nowye wydanie Pozdrawiam Re-Mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 O ile wiem to Zvezda/Italeri, w wersji MF z zywicznym statecznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 To model MiG-23MLD Zwiezdy/Italerki z dodanym żywicznym statecznikiem pionowym... Taki niby MF Pozdr. EDIT Ale synchronizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Zviezde miałem w ręku- linie wypukłe, owiewka w jednym kawałku ale za to sporo podwieszek. Na stronie Bilka możesz pooglądać wypraski. http://www.bilekhobby.cz/katalog.htm Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Niestety taka sobie hybryda... W sumie nie ma dobrego modelu Miga-23, ani w 1:72, ani w 1:48. Choć kolega Marek zrobił piękną "23" w 1:48 A w 1:72 to już bym bardziej polecał model Academy - też napracować się trzeba, a tańszy niż Bilek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi