WPR Napisano 20 Grudnia 2023 Share Napisano 20 Grudnia 2023 Czekałem na błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2023 25 minut temu, WPR napisał: Czekałem na błoto. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 20 Grudnia 2023 Share Napisano 20 Grudnia 2023 Chciałem zobaczyć jak go pobrudzisz. Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2023 (edytowane) 14 minut temu, WPR napisał: Chciałem zobaczyć jak go pobrudzisz. Super robota. Brudzenie jeszcze w toku. Nie wiem jak do konca przybrudzic pozione powierzchnie, bo blotniki sa po to by pojazd zbyt mocno sie nie zachlapał na górze. I stąd mam dylemat jak pojsc dalej z tym tematem nad linią błitników. Edytowane 20 Grudnia 2023 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 20 Grudnia 2023 Share Napisano 20 Grudnia 2023 53 minuty temu, patrykd napisał: Brudzenie jeszcze w toku. Nie wiem jak do konca przybrudzic pozione powierzchnie, bo blotniki sa po to by pojazd zbyt mocno sie nie zachlapał na górze. I stąd mam dylemat jak pojsc dalej z tym tematem nad linią błitników. Zgadza się też mam z tym zawsze problem. Błoto stosunkowo łatwo zrobić, ale cały pojazd spójnie pobrudzić to największa sztuka. Chyba najlepiej kurzyć w podobnym kolorze, ale żaden ze mnie ekspert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 26 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2023 Koniec. Link do galerii końcowej tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi