GrzechuG Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 O, to jak ktoś odkopał to wrzucę fotki Szybki odzew . Patrzę i oglądam i nadziwić się nie mogę. Zastanawiam się jak ja zrobię coś podobnego a moje jest długości papierosa. Twoja robota to arcydzieło . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Znakomicie wykonany model. Ciekawe malowanie i w miarę subtelne brudzenie dodaje mu uroku. Dla mnie wygląda jak żywy. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Piotrek, widzę, że aparacik służy dobrze - jedyne co mogę jeszcze poradzić w kwestii fotek to wrzuć sobie je chociażby do Irfanview i pobaw się gammą i kontrastem - będzie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Bardzo zacny pojazd. Fajne malowanie, i fajne ślady brudzeń na spodzie kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Dżizas ale piękności !! Super !! Zrób teraz szwedzkiego Leoparda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi