Erni Napisano 6 Lutego 2023 Share Napisano 6 Lutego 2023 (edytowane) Po 4 latach rozłąki znowu wracam do 1/35 i moich ukochanych pojazdów współczesnych. Zawsze w modelarstwie jest cos do czego wracamy , lubimy sklejać mimo że po czasie nas to nudzi. Pierwszym z modeli w tej skali współczesnych jest australijski pojazd na bazie LAVA 25 czyli ASLAV-PC Phase 3. Model z Trumpetera dość leciwy wiekiem ,ale nie jakością . Sklejalnośc doskonała , do tego bogaty zestaw blaszek w komplecie i wszystko kupiłem za 120 zł Mam wrażenie że stare modele Trumpetera były bardziej dopracowane aniżeli obecne. Koniec marudzenia zapraszam do oglądania. Edytowane 6 Lutego 2023 przez Erni 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Piękny model. Doskonałe wykonanie. Podoba mi się. Zastanawia mnie tylko czy taki współczesny i niewojenny pojazd może być tak obwieszony tobołkami jak pojazd wojenny. Czy jest to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Lutego 2023 Autor Share Napisano 7 Lutego 2023 4 godziny temu, Endrju napisał: Piękny model. Doskonałe wykonanie. Podoba mi się. Zastanawia mnie tylko czy taki współczesny i niewojenny pojazd może być tak obwieszony tobołkami jak pojazd wojenny. Czy jest to możliwe? Ale on jest z okresu wojny w Iraku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Sądziłem, że Australijczycy nie udzielali się ostatnio na wojnach. Wszystko jasne. Dziękuję za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Świetna robota. Nie za czysty, nie za brudny. Dla mnie w punkt... U mnie masz 6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi