DerPanzersoldat95 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam! Chcę zrobić model Tigera I Michaela Wittmana 1:35 i jest potrzebna mi Wasza pomoc,chcę się dowiedzieć jak on wygladał,czy miał zimmerit, malowanie do modelu,numery taktyczne,zdjęcia,i inne ważne szczegóły modelu które pominąłem, , model Tigera to już sobie upatrzyłem na www.modelcentrum.pl jest to model Tamiya Tiger I Late i figurkę żywiczną Pana Wittmana nr. katalogowy-0770,bardzi mi na tym zależy i proszę Was o pomoc przyjaciele Edytowane 16 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Wpisz w Googlach "Michael Wittman". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 (...) chcę się dowiedzieć jak on wygladał Hmm troszkę dziwne, chcesz budować konkretny pojazd, ale nie wiesz jak wyglądał?! Tiger I Late Tamiyi umożliwia wykonanie jego sławnej 007 (ten na którym zginął) więc śmiało możesz go kupić. Zimmerit??? Oczywizm, w końcu to Tiger I late. Atak robi fajny - polecam. Model Tamki jest już dość stary i warto by go wzbogacić, chociażby podstawowymi blaszkami, np od Abera. Przyda się też metalowa lufa, od Armoscale albo Abera - o ile dobrze pamiętam. Koniecznie należy kupić metalowe liny - zestawowe są tragiczne. Gąski są ogniwkowe, więc jeśli nie chcesz robić ruchomego zawiasu to je zostaw - są ładne. Pozdrawiam... PS: Aha, w temacie masz błąd, nazwisko niemieckiego asa pisze się przez dwa "n" - czyli Wittmann. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Armoscale Spieprzone jarzmo niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Numer taktyczny 007 i przeróbki, bo ten czołg był Befehlswagenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2008 rozumiem Panowie a malowanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael Wittmann Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Zakup sobie obecny numer "Poligonu". Tam masz rysunki, malowanie i zdiecia zacnego czolgu Wittmanna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Armoscale Spieprzone jarzmo niestety... Dokładnie, z resztą od wczesnej lufy też spieprzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi