MajorStachu Napisano 21 Lutego 2023 Napisano 21 Lutego 2023 Witam! Dawno nic tu nie pokazywałem, od tego czasu sporo rzeczy u mnie się zmieniło, między innymi kupiłem aerograf. Model bardzo przyjemnie się składał malowany akrylową Hataką seri red i Vallejo. Dodam jeszcze że jest to mój pierwszy model malowany aerografem. Proszę o konstruktywną krytykę Pozdrawiam Stanisław 6 Cytuj
pmroczko Napisano 22 Lutego 2023 Napisano 22 Lutego 2023 Dzień dobry! Wygląda ciekawie, ostatnie zdjęcie zwłaszcza najbardziej mi się podoba. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 1 Cytuj
wuwumaster Napisano 22 Lutego 2023 Napisano 22 Lutego 2023 Fotki klimatyczne widać że wyszedł ładny ciekawy modelik, a do pełni szczęścia (i satysfakcji oglądającego, miłośnika tanków w 72) brakuje mi kilku fotek klasycznie na białym tle. Pozdrawiam i gratuluję fajnego modelu do kolekcji ! ww 1 Cytuj
MajorStachu Napisano 22 Lutego 2023 Autor Napisano 22 Lutego 2023 11 godzin temu, wuwumaster napisał: a do pełni szczęścia (i satysfakcji oglądającego, miłośnika tanków w 72) brakuje mi kilku fotek klasycznie na białym tle. Jutro się zrobią Cytuj
Evildead Napisano 26 Lutego 2023 Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Duży przeskok do przodu , nie ma paprochów, śladów po szpachlowaniu jak np. przy Panzer 2, lepsze zdjęcia, widać progres. Edytowane 26 Lutego 2023 przez Evildead 1 Cytuj
Endrju Napisano 28 Lutego 2023 Napisano 28 Lutego 2023 Mi się model podoba. Czy robiłeś coś z błotnikami? Nie znam tego zestawu ale przednie części błotników wyglądają mi na zmienione. No i czekamy na studyjne zdjęcia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi