MajorStachu Napisano 21 Lutego 2023 Share Napisano 21 Lutego 2023 Witam! Dawno nic tu nie pokazywałem, od tego czasu sporo rzeczy u mnie się zmieniło, między innymi kupiłem aerograf. Model bardzo przyjemnie się składał malowany akrylową Hataką seri red i Vallejo. Dodam jeszcze że jest to mój pierwszy model malowany aerografem. Proszę o konstruktywną krytykę Pozdrawiam Stanisław 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 22 Lutego 2023 Share Napisano 22 Lutego 2023 Dzień dobry! Wygląda ciekawie, ostatnie zdjęcie zwłaszcza najbardziej mi się podoba. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 22 Lutego 2023 Share Napisano 22 Lutego 2023 Fotki klimatyczne widać że wyszedł ładny ciekawy modelik, a do pełni szczęścia (i satysfakcji oglądającego, miłośnika tanków w 72) brakuje mi kilku fotek klasycznie na białym tle. Pozdrawiam i gratuluję fajnego modelu do kolekcji ! ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 22 Lutego 2023 Autor Share Napisano 22 Lutego 2023 11 godzin temu, wuwumaster napisał: a do pełni szczęścia (i satysfakcji oglądającego, miłośnika tanków w 72) brakuje mi kilku fotek klasycznie na białym tle. Jutro się zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Duży przeskok do przodu , nie ma paprochów, śladów po szpachlowaniu jak np. przy Panzer 2, lepsze zdjęcia, widać progres. Edytowane 26 Lutego 2023 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Lutego 2023 Share Napisano 28 Lutego 2023 Mi się model podoba. Czy robiłeś coś z błotnikami? Nie znam tego zestawu ale przednie części błotników wyglądają mi na zmienione. No i czekamy na studyjne zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi