artus750 Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Witam wszystkich modelarzy, mam 16 lat ,plastikami zacząłem się zajmowac gdy miałem 8 lat.Klejąc kolejne modele uczę się i odkrywam nowe tajniki modelarstwa,oto jeden z moich nowszych modeli Yamaha R1 . Sami zobaczcie i oceńcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Bardzo ładnie wykonany model Nie ma za bardzo do czego się przyczepić. No może jest trochę za czysty :: Zapraszam do pokazania większej ilości swoich prac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Bardzo ładnie, czysto wykonany motocykl . Mógłbyś jeszcze nam powiedzieć jaka to skala?. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artus750 Posted August 16, 2008 Author Share Posted August 16, 2008 (edited) Bardzo ładnie, czysto wykonany motocykl . Mógłbyś jeszcze nam powiedzieć jaka to skala?. Pozdrawiam Jest to zestaw Tamiya skala 1\12 Edited August 29, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartini Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Pięknna R1 fajnie czyściutko sklejona.Biały z czerwonym fajnie się prezentuje.pozdrwawiam.I zachęcam do pokazania swoich prac.A mam pytanie sklejasz tylko motory czy coś innego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 No eR 1 fajna , pokazuj wiecej swoich modeli i zapraszam do działu "powitalnia" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artus750 Posted August 16, 2008 Author Share Posted August 16, 2008 Pięknna R1 fajnie czyściutko sklejona.Biały z czerwonym fajnie się prezentuje.pozdrwawiam.I zachęcam do pokazania swoich prac.A mam pytanie sklejasz tylko motory czy coś innego? Mam jeszcze ferrari (na forum) a poza tey samoloty II wojna światowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Miodnie Piękny model i wspaniała maszyna w realu Więcej takich prosimy Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artus750 Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 Dzięki za komentarze:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvaro92 Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Ooo kolego profeska piękny model pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuen Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Bardzo ładnie i czysto wykonany model. Szkoda, że nie przewierciłeś tarcz hamulcowych... Poza tym modelik bardzo bardzo - gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł216 Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 No ładna Yamaszka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Co tu dużo gadać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mipan Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Bardzo ładnie i czysto wykonana"szlifierka" Przednie klosze lamp malowałeś czy były oryginalnie już srebrne w zestawie?A jak malowałeś to jaką farbą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artus750 Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 Leflektory były orginalnie srebrne w zestawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaron81 Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Mam ten sam model ale jeszcze w podelku, ale malowanie zmienie na bardziej czerwone ale model O.K!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts