Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich modelarzy, mam 16 lat ,plastikami zacząłem się zajmowac gdy miałem 8 lat.Klejąc kolejne modele uczę się i odkrywam nowe tajniki modelarstwa,oto jeden z moich nowszych modeli Yamaha R1 .

Sami zobaczcie i oceńcie

2420de622c1ed7dfm.jpg

7ffc3fe58ea2152cm.jpg

fcc5315355a499f3m.jpg

c8ed3ee13547a335m.jpg

84b8bcc1e02ce469m.jpg

7b5d4aea3c51914em.jpg

Napisano

Bardzo ładnie wykonany model

Nie ma za bardzo do czego się przyczepić. No może jest trochę za czysty :wink3:

Zapraszam do pokazania większej ilości swoich prac

Napisano

Bardzo ładnie, czysto wykonany motocykl . Mógłbyś jeszcze nam powiedzieć jaka to skala?.

Pozdrawiam

Napisano (edytowane)
Bardzo ładnie, czysto wykonany motocykl . Mógłbyś jeszcze nam powiedzieć jaka to skala?.

Pozdrawiam

Jest to zestaw Tamiya skala 1\12

Edytowane przez Gość
Napisano

Pięknna R1 fajnie czyściutko sklejona.Biały z czerwonym fajnie się prezentuje.pozdrwawiam.I zachęcam do pokazania swoich prac.A mam pytanie sklejasz tylko motory czy coś innego?

Napisano
Pięknna R1 fajnie czyściutko sklejona.Biały z czerwonym fajnie się prezentuje.pozdrwawiam.I zachęcam do pokazania swoich prac.A mam pytanie sklejasz tylko motory czy coś innego?

Mam jeszcze ferrari (na forum) a poza tey samoloty II wojna światowa

• 4 months later...
Napisano

Bardzo ładnie i czysto wykonany model. Szkoda, że nie przewierciłeś tarcz hamulcowych...

Poza tym modelik bardzo bardzo - gratuluję.

Napisano

Co tu dużo gadać

Napisano

Bardzo ładnie i czysto wykonana"szlifierka" Przednie klosze lamp malowałeś czy były oryginalnie już srebrne w zestawie?A jak malowałeś to jaką farbą?