artus750 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam wszystkich modelarzy, mam 16 lat ,plastikami zacząłem się zajmowac gdy miałem 8 lat.Klejąc kolejne modele uczę się i odkrywam nowe tajniki modelarstwa,oto jeden z moich nowszych modeli Yamaha R1 . Sami zobaczcie i oceńcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Bardzo ładnie wykonany model Nie ma za bardzo do czego się przyczepić. No może jest trochę za czysty :: Zapraszam do pokazania większej ilości swoich prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Bardzo ładnie, czysto wykonany motocykl . Mógłbyś jeszcze nam powiedzieć jaka to skala?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 (edytowane) Bardzo ładnie, czysto wykonany motocykl . Mógłbyś jeszcze nam powiedzieć jaka to skala?. Pozdrawiam Jest to zestaw Tamiya skala 1\12 Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Pięknna R1 fajnie czyściutko sklejona.Biały z czerwonym fajnie się prezentuje.pozdrwawiam.I zachęcam do pokazania swoich prac.A mam pytanie sklejasz tylko motory czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 No eR 1 fajna , pokazuj wiecej swoich modeli i zapraszam do działu "powitalnia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Pięknna R1 fajnie czyściutko sklejona.Biały z czerwonym fajnie się prezentuje.pozdrwawiam.I zachęcam do pokazania swoich prac.A mam pytanie sklejasz tylko motory czy coś innego? Mam jeszcze ferrari (na forum) a poza tey samoloty II wojna światowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Miodnie Piękny model i wspaniała maszyna w realu Więcej takich prosimy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Dzięki za komentarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Ooo kolego profeska piękny model pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Bardzo ładnie i czysto wykonany model. Szkoda, że nie przewierciłeś tarcz hamulcowych... Poza tym modelik bardzo bardzo - gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 No ładna Yamaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Co tu dużo gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Bardzo ładnie i czysto wykonana"szlifierka" Przednie klosze lamp malowałeś czy były oryginalnie już srebrne w zestawie?A jak malowałeś to jaką farbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Leflektory były orginalnie srebrne w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makaron81 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Mam ten sam model ale jeszcze w podelku, ale malowanie zmienie na bardziej czerwone ale model O.K!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi