hellvis Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Australijski Meteor na koreańskich występach. Nie polubiliśmy się z Airfixem przy tym modelu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Kolejny fajny "drobiazg". Też AK Xtreme? A jak Ci się go lepiło? Są jakieś narzekania w internetach na kiepskie spasowanie dziobu, u Ciebie jest wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 21 minut temu, hellvis napisał: Nie polubiliśmy się z Airfixem przy tym modelu. Ciężko się ostatnio lubić z Airfixem, prawie każdy model ma coś za uszami. Ale Meteorek bardzo zgrabny, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Cytat Też AK Xtreme? Nie, tu akurat kombinowałem jak zrobić brytyjskie HSS i stanęło na C8 z odrobiną białej. Cytat A jak Ci się go lepiło? Są jakieś narzekania w internetach na kiepskie spasowanie dziobu, u Ciebie jest wszystko OK. A no model ma kilka upierdliwych momentów i temu jak pisałem się nie polubiliśmy. Dziób to faktycznie jeden z nich. Sama szczelina przy łączeniu pół biedy, gorzej że i wnęka podwozia jakoś nie chciała się schodzić symetrycznie i wymagała trochę piłowania i kombinowania. Choć tu nie wykluczam, że to moja, nie modelu wina. Upierdliwe było jeszcze wyprowadzenie wklejanych wstawek między skrzydłami a kadłubem. Musiałem trochę się nagimnastykować żeby je wyprowadzić nie uszkadzając jednocześnie wystających nitów. Edytowane 26 Lutego 2023 przez hellvis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Może spróbuj robić zdjęcia na ciemnym tle? Dużo łatwiej będzie wybalansować światłem przy takich "jasnych" modelach jak P-47 czy ten Meteor. Sam model z tego co widać ekstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 Próbowałem, ale chyba nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Lutego 2023 Share Napisano 28 Lutego 2023 Piękny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi