artus750 Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam chcę kupic blaszki do modelu , co to znaczy Blaszka fototrawiona typu Zoom ,chodzi mi tylko o słowo Zoom z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 zoom = zblizenie, przyblizac etc www.dict.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 subgrafik to każdy wie ale co to znaczy w odniesieniu do blach to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Zapewne chodzi Ci o rodzaj blaszek Eduarda, właśnie linia Zoom. Więc blaszki tego rodzaju to najczęściej pomniejszone standardowe zestawy, zawierające najbardziej potrzebne elementy lub skupiające się na waloryzowaniu jednej części modelu, np. blachy zoom do samolotów zwykle zawierają elementy tylko do kokpitu (ew. dodatkowo parę właśnie najbardziej potrzebnych na zewnątrz). Czyli ogólnie to proste zestawy - w sam raz na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Mam 16 lat i modelarstwem zajmuje się od 8 lat , pytałem bo jeszcze do budowy swoich modeli nie wykorzystywałem blaszek , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 To tylko ja byłem tak stary ze pierwszy model poskładałem do kupy w wieku 18 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Spoko DBauer, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b3 Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 To ja chyba przebijam wszystkich, bo swój pierwszy model złożyłam jakiś miesiąc temu w wieku... 21 lat Póki co nie jestem na etapie blaszek, bo nawet nie wiedziałabym, jak tego użyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Spoko.. nie takie blaszki straszne jak je malują. Dobry nożyk, podkład do cięcia (używam grubej plexi ), odrobina wyobraźni i do przodu , a efekt uzyskany przechodzi najśmielsze oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi